NIEUWS december 2019, Harderwijk
lees meer
Datum


Locatie
Daltonstraat 42, Harderwijk
De NET-GPS levert voordeel in de hele keten
Speciaal voor u gemaakt

Praktisch en doelmatig inmeten van alle kabels en leidingen

Meer dan revisie alleen; storing zoeken, planontwikkeling, ed

Tijdwinst en verhoogde datakwaliteit

Toegevoegde waarde in de hele keten

Winst in de hele keten

De NET-GPS is bij uitstek de apparatuur die netbeheerders, aannemers, ingenieursbureaus, gemeenten en andere overheidsinstanties direct digitaal data levert uit de boven- en ondergrondse infrastructuur.

Praktische kennis en ervaring is gebruikt om een gebruikersvriendelijk, lichtgewicht apparaat met software te ontwikkelen dat door iedereen te bedienen is en een zeer nauwkeurige en betrouwbare meting oplevert.
 • K&L aannemers

  De NET-GPS levert de kabel&leiding aannemers tijdwinst en lagere kosten. Iedere grondwerker kan direct aan de open sleuf nauwkeurig gegevens inmeten die vervolgens direct beschikbaar zijn in een CAD/GIS of KLIC revisie tekening. Het verkrijgen van meetdata uit het veld is nog nooit zo eenvoudig, snel en nauwkeurig geweest. De NET-GPS van Unovica maakt het mogelijk.

  Er is geen aparte landmeetkundige meer nodig om de meetwerkzaamheden te verrichten. Met de NET-GPS kan iedere medewerker direct aan de open sleuf nauwkeurig gegevens inmeten die vervolgens direct beschikbaar zijn voor de collega op kantoor of voor de opdrachtgever. 


  Neem contact op Offerte aanvragen

 • Netbeheerders

  Om graafschades te voorkomen is er in Nederland een informatieverstrekking en registratieverplichting van kabels en leidingen opgelegd aan netbeheerders en grondroerders (WIBON). Een netbeheerder heeft belang bij de vastlegging van de ligging en kenmerken van zijn kabels en leidingen en verstrekking van deze gegevens. Dit enerzijds om graafschade aan zijn net te voorkomen en anderzijds om te weten wat hij waar in de grond heeft liggen.

  De voordelen van de NET-GPS voor de netbeheerder:
  De netbeheerder ontvangt de revisie gegevens snel en in gewenst format vanuit de aannemer waardoor er geen tussenstap meer nodig is in het bewerken van de ontvangen bestanden. Dit scheelt een hoop tijd!

  De data van assets en onderdelen die tot het net behoren van de netbeheerder zijn vaak niet op orde. Met de NET-GPS kunnen monteurs tijdens hun werkzaamheden direct data opschonen en gegevens zoals type, materiaalsoort, jaartallen en dergelijke invoeren op de tablet.

  Sneller storingen lokaliseren: Monteurs die storingen zoeken kunnen nu lang bezig zijn met het lokaliseren daarvan. Door gebruik te maken van de NET-GPS kan de ligging van de kabel of leiding snel en makkelijk gevonden worden en de storing gelokaliseerd worden.  Neem contact op Offerte aanvragen

 • Gemeenten

  Het takenpakket van gemeenten is de afgelopen jaren fors uitgebreid. De uitvoering van een aantal wetten is gedecentraliseerd waardoor gemeenten direct verantwoordelijk zijn geworden voor het beheer en de uitwisseling van gegevens. Door de NET-GPS in combinatie met het portaalfunctie van Unovica te gebruiken worden gemeenten in staat gesteld om zonder tussenkomst van externe partijen zelf gegevens te beheren en te ontsluiten die nodig zijn voor planontwikkeling of ordening in de ondergrond.

   


  Neem contact op Offerte aanvragen

Maak kennis met de Unovica NET-GPS

De NET-GPS maakt het mogelijk om zonder tussenkomst van professionele  landmeetkundigen kabels en leidingen in te meten en automatisch digitale revisie op te stellen

Vertel me meer Offerte aanvragen